top of page

Vår historie

Jeg, Mathias Rasmussen, har alltid hatt en stor lidenskap for sport - spesielt landeveissykling. Som juniorsyklist var jeg i norgestoppen og har meritter fra Norgescup og andre store norske ritt, samt. flere deltagelser i NM. 

 

Idéen om SPORTBAND.no startet i en sportsbutikk i 2018. Butikken solgte store mengder sportsklokker fra kjente merkevarenavn som Garmin, Fitbit, Polar og Suunto. Jeg jobbet i denne butikken og la merke til at de samme kundene kom tilbake etter en stund. Kundene var ute etter nye reimer til sportsklokka si, men det var utfordrende å få tak i reimer, og vi hadde sjeldent et produkt å tilby kunden. Denne utfordringen måtte jeg bare løse.

På den tiden var jeg sykepleierstudent, og man vet jo at studentlivet ikke er synonymt med overflod av penger. Jeg startet derfor SPORTBAND.no for å kunne spe på litt ekstra under studietiden. I dag har SPORTBAND.no solgt tusenvis av reimer til tusenvis av kunder. Vi vokser fortsatt, og lever av fornøyde kunder. 

I dag jobber jeg som sykepleier på Akuttmottaket i Skien. Jeg vil derfor ikke være tilgjengelig over telefon til alle døgnets tider. Send meg en mail eller en SMS så svarer jeg så fort jeg kan. 

2021-02-22 03_04_35.531+0100.jpg

Mathias Rasmussen
Daglig leder

 

977 98 075
mathias@sportband.no

bottom of page